Zweedse Chokladbollar

Zweedse Chokladbollar

BEREIDINGSTIJD: 10 minuten

HOEVEELHEID:  voor ca. 12 stuks

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
  • 120 gram (glutenvrije)  havermout
  • 120 gram basterdsuiker
  • 3 eetlepels cacaopoeder
  • 1 eetlepel instant koffiepoeder
  • 120 gram kokosolie (op kamertemperatuur)
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1/2 theelepel zout
  • 60 gram kokosrasp
Benodigdheden
  • Blender of keukenmachine
Allergieën

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten in een blender of keukenmachine en mix alles tot een egale massa.
  • Draai met je handen 12 balletjes van het deeg. Rol de balletjes door de geraspte kokos.

Eetsmakelijk!

Met dank aan Meesters van de Halm voor dit recept.