Vegan Glutenvrije Chocoladekoekjes

Een echte vegan glutenvrije chocoladekoekje

Aantal: ca. 20 koekjes

Bereidingstijd: ca. 1 uur

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten

Ingrediënten Deeg

  • 150      gram   Wajang Margarine
  • 100      gram   Suiker
  • 100      gram   Bruine Basterdsuiker
  • 1          Theelepel Zout
  •              Scheutje Citroensap
  • 300      gram Glutenvrije Banketmix

Vulling

  • 150      gram   Chocoladedruppels C811
Benodigdheden

Materialen

  • Kleine Molen
  • Garde
  • Kom / Bak
  • Weegschaal
Allergieën

Weeg alles nauwkeurig af. Zet de oven aan op 180 0C.

Meng de Wajang Margarine, suiker, zout met de citroensap tot een homogene gladde massa. Daarna Glutenvrije Banketmix door het mengsel verwerken en zorg voor een gladde massa.  Als dit is gedaan dan de chocoladedruppels erdoor draaien. Het deeg is klaar.

Pak een ijsschep en maak een bolletje van het deeg. Leg het deegbolletje op de bakplaat met bakpapier. Baktijd ca 15 minuten op 180 0C. Let op eventueel langer dit ligt per oven anders.

De koekjes laten afkoelen en eet smakelijk.