Bereidingswijze
- Weeg alle ingrediënten af.
- Breng de appelsap, honing, snufje en een opengesneden vanille stokje aan de kook.
- Voeg de havervlokken aan de appelsap toe en kook deze goed door. Roer regelmatig de spatel door het mengsel om een gelijkmatige garing te realiseren.
- Meng de appels met de noten en kaneel door elkaar en voeg dit bij de appelsap. Roer het mengsel door en laat het voor een korte tijd koken.
- Doe het mengsel in een kom en dek het eventueel af met folie.
- Zet de kom in een koelkast en laat het afkoelen.
- Als het mengsel na circa 2 uur is afgekoeld pak dan een ijsschep en maak bolletjes van het havermengsel.
- Rol de bolletjes door het gebruneerde amandelschaafsel.
- Bewaar de Sticky Bites in de koelkast.
Eet smakelijk!
Voedingsadvies van de voedingsdeskundige van Team Visma | Lease a Bike
Dit gerecht is bedoeld om na het sporten de juiste koolhydraten en eiwitten binnen te krijgen.