Voorbereiding
- Zet de oven aan op 220 0C.
- Weeg alle ingrediënten af.
- Pak de bakplaat en smeer deze in met boter. Strooi dan lichtjes bloem over de ingesmeerde bakplaat.
Bereidingswijze
- Doe het water en/of melk in een pan.
- Leg de boter in de pan en breng deze langzaam aan de kook.
- Haal de pan van het fornuis en meng direct de speltbloem er door.
- Zet vervolgens het mengsel opnieuw op het fornuis en laat het goed doorkoken.
- Als het mengsel voldoende is door verhit (het vet wordt zichtbaar) haal het dan van het fornuis af.
- Roer in stappen de eieren door de massa heen. Let erop dat na elk ei de massa glad wordt geroerd.
- Doe vervolgens het beslag in de spuitzak. Als je een plastic spuitzak gebruikt, knip dan eerst een stukje af van de onderkant.
- Spuit de soezen op de bakplaat.
- Bak ze in circa 30 minuten af in een oven van 220 °C.
Eet smakelijk!