Werkwijze
- Weeg alles nauwkeurig af. Zet de oven aan op 180 0C.
- Meng de boter, basterdsuiker, ei, zout met de citroensap tot een homogene gladde massa.
- Daarna Spelt Banketmix door het mengsel verwerken en zorg voor een gladde massa. Het deeg is klaar.
- Wikkel het deeg in plastic en laat het ca. 3 uur rusten in de koelkast
- Het deeg even kort los kneden.
- Met de deegroller het deeg uitrollen tot een plak van ca. 5 mm.
- Dan met de steker plakjes uit het deeg steken. De plakjes instrijken met water en in de decoratiesuiker leggen.
- Voorzichtig de plakjes met de suiker boven op de bakplaat leggen.
- Rest deeg bij elkaar doen en het proces herhalen zolang tot dat je geen deeg meer over hebt..
- Baktijd ca 15 minuten op 180 0C.
- Let op eventueel langer dit ligt per oven anders.
- De koekjes laten afkoelen en eet smakelijk.