Pannenkoek met Haver en Appels

Bereidingstijd: 30 minuten

Hoeveelheid: ca 10 stuks

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
  • 300 gram Tritordeum Banketmix van GrainLabs
  • 4 Vrij uitloop Eieren
  • 500 ml Melk
  • 150 gram Havervlokken van de Halm
  • 4 eetlepels Honing van Beeging Pure of Lindehoning van St Pieter
  • Iets Zout
  • 700 gram Appels
  • Mespuntje Kaneel
  • Extra Vergine Spaanse Olijfolie van Finca Duernas
Benodigdheden
  • Kom
  • Garde
  • Spatel
  • Pollepel
  • Mes en snijplank
  • Koekenpan ca 24 cm
Allergieën

Werkwijze:

Meng de eieren met de honing en melk luchtig los. Voeg de  Tritordeum Banketmix en Havervlokken toe aan het beslag en klop het geheel goed los. Laat het beslag even staan .

Schil de appels, verwijderd het klokhuis en snij deze in plakjes. Meng een mespuntje kaneel met 2 eetlepels suiker en bestrooi de kaneelsuiker over de appels.

Roer het beslag goed door. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en giet er wat beslag met een pollepel in. Leg over het beslag de appels en laat ze mooi bruin bakken. Draai voorzichtig de omelet om en bak ze bruin. Eventueel nog na strooien met kaneelsuiker