- Meng de banketmix, het zout, de kaneel en de havermout in een kom.
- Maak een gat in het mengsel en doe de ei(vervanger) in het gat. Meng door elkaar en voeg al kloppend de (plantaardige) melk toe. Mix totdat het een glad beslag wordt.
- Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Als de pan goed is opgewarmd voeg je de olijfolie toe.
- Bak de pannenkoeken door het beslag met een soeplepel toe te voegen. Voeg één lepel toe en laat het een klein, dik pannenkoekje worden (±10 cm doorsnede).
- Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin.
- Maak de aardbeien schoon en leg ze bovenop je haverpannenkoekjes.
- Garneer de pannenkoeken met de honing of agavesiroop
- Alle recepten (260)
- Bladerdeeg (6)
- Broden (ambachtelijk) (40)
- Broden (desem) (14)
- Broodjes (19)
- Cakes & Taarten (41)
- Carnavals gerechten (2)
- Croissanten (4)
- Eiwitrijke recepten (12)
- Glutenvrije recepten (26)
- Kerst recepten (2)
- Koeken (39)
- Maaltijden (24)
- Nagerecht (10)
- Nieuwjaarsrecepten (5)
- Ontbijt (23)
- Pannenkoeken (12)
- Seizoensgerechten (7)
- Sinterklaas Recepten (7)
- Soezen (3)
- Teff recepten (10)
- Tussendoortjes (59)
- Vlaaien (18)
- Voorbereidingen (11)
- Wafels (11)
- Wraps (4)