Glutenvrije Chocoladekoekjes

Een heerlijke glutenvrije koekje

Aantal: ca. 20 koekjes

Bereidingstijd: ca. 1 uur

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten

Ingrediënten Deeg

  • 125  gram Roomboter
  • 100 gram Honing van St. Pieter uit Maastricht
  • 100 gram Bruine Basterdsuiker
  • 1 st Ei
  • 1 Theelepel Zout
  • Scheutje Citroensap
  • 300 gram Glutenvrije Banketmix Recept van de mix

Vulling

  • 150      gram   Chocoladedruppels
Benodigdheden
  • Weegschaal
  • Keukenmachine of kom
  • Ijsschep maat 70
  • Bakpapier
  • Bakplaat
  • Oven
Allergieën

Weeg alles nauwkeurig af. Zet de oven aan op 180 0C.

Meng de boter, honing, suiker ei zout met de citroensap tot een homogene gladde massa. Daarna Glutenvrije Banketmix door het mengsel verwerken en zorg voor een gladde massa.  Als dit is gedaan dan de chocoladedruppels erdoor draaien. Het deeg is klaar.

Pak een ijsschep en maak een bolletje van het deeg. Leg het deegbolletje op de bakplaat met bakpapier. Baktijd ca 15 minuten op 180 0C. Let op eventueel langer dit ligt per oven anders.

De koekjes laten afkoelen en eet smakelijk.