Voorbereiding
- Maak de Glutenvrije Banketmix zie: Glutenvrije Banketmix
- Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en weeg ze af.
- Verwarm de oven op 160 0C. Smeer de springvorm in met boter.
Bereidingswijze
- Klop de eieren met de suiker en citroensap tot dat het een witte massa is. Haal de garde uit het beslag en maak een 8 met de garde. Blijft de 8 minimaal 8 tellen zichtbaar dan is het beslag klaar.
- Meng de zelfgemaakte Glutenvrije Banketmix rustig door de massa ven ei en suiker.
- Zet de springvorm in de oven en bak deze in circa 25 minuten af.
- Haal na het bakken de biscuittaart meteen uit de springvorm en zet deze op een rooster met een schone theedoek. Hierdoor kan hij goed afkoelen.
Klaar om er een mooie taart of een ander gerecht mee te maken.