Espresso-Chocolade Roggekoeken

Een zoet koekje vol pit perfect als tussendoortje!

Hoeveelheid 15 porties

Bereidingstijd 30 minuten

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
Benodigdheden
  • Bakplaat met bakpapier
  • Keukenmachine
  • Beslagkom (2x)
  • Mixer
Allergieën

Voorbereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Bereidingswijze:

  • Maal de roggevlokken in een keukenmachine en een paar korte pulsen grof.
  • Meng de speltbloem, rogge, gemalen koffie en bakpoeder in een kom.
  • Klop met de mixer in een andere kom de boter en suiker licht en romig.
  • Voeg de droge ingrediënten toe tot het een kruimelig deeg vormt.
  • Zet de mixer op medium en voeg langzaam de melk toe. Mix niet langer dan een minuut.
  • Mix hierna de grof gehakte chocolade toe aan het deeg.
  • Maak balletjes met een diameter van 4 centimeter en druk ze licht plat op de bakplaat. Bak de koekjes in 15 minuten gaar en garneer met de zoutvlokken.

Eet smakelijk!